WORLD=U logo

WORLD=U 2014 Verslag Slotevent

Op zaterdag 28 juni kwamen de World=U teams bij elkaar bij De LeeuwenBergh in Utrecht. Daar werd teruggeblikt op het afgelopen half jaar, en presenteerden alle lokale teams hun plannen en acties.

En wat een mooie ideeën zaten ertussen! Zo presenteerde team IJsseldelta als eerste over hun sociale bucketlist, gebruikte team Westelijke Mijnstreek een mooi filmpje om hun budget kookboek te laten zien, introduceerde team Zeist hun Seeds Capital boekje, en maakte team Zuid-Holland midden ons bekend met de Swapp kledingruil app.

Na de duurzame geboden van de sustainable preacher was er voldoende ruimte om met elkaar de praten over de acties onder het genot van een buffet. Daarna was voor wie wilde nog de mogelijkheid om van de dansvloer gebruik te maken.

Nu is het aan de jongeren zelf hun dromen die omgezet zijn in acties te realiseren.

Krijg via onderstaande video een sfeerimpressie van de dag:

 Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑