WORLD=U logo

WORLD=U Food Tour 2017 van start!

In 2017 zal de WORLD=Food Tour als een karavaan door Nederland trekken om jongeren en ondernemers met elkaar in dialoog te laten gaan over voedsel. Voedselverspilling, voedselschaarste en de verduurzaming van voedselketens zijn thema’s die tijdens dialoogsessies aan bod zullen komen. Onder leiding van ervaren adviseurs leren jongeren hun talenten kennen en hun visie om te zetten in actie om de voedselproblematiek terug te dringen. De resultaten van de Food Tour zullen in het najaar van 2017 gebundeld worden tijdens een landelijk evenement.

Ga jij mee op verkenning?

Bekijk de website voor meer informatie en klik hier om te kijken of er binnenkort een World=U Food Tour bij jou in de buurt is.

De WORLD=U Food Tour wordt georganiseerd door de NJR in samenwerking met de Rabobank Foundation en Nederland in Dialoog.
Comments are closed.

Back to Top ↑