WORLD=U logo

WORLD=U Food Tour 2015 van start!

Na twee edities van World=U waarin jongeren 10 maanden met elkaar optrokken rond duurzaamheidsissues, start in 2015 World=U on Tour. Een korter programma voor jongeren die samen met ondernemers in gesprek gaan over één thema en dit in drie bijeenkomsten uitwerken. World=U on Tour kan over verschillende thema’s gaan. De Rabobank koos met de World=U Food Tour voor voedsel, een thema dat in hun strategie en beleid de komende tijd een belangrijke rol speelt.

De World=U Food Tour gaat verschillende plaatsen in Nederland aandoen en start vanavond in de regio Salland. Wat gaat daar gebeuren? In de eerste bijeenkomst verkennen jongeren het thema voedsel door met elkaar in dialoog in te gaan. De volgende keer nodigen zij daar, met hulp van de Rabobank, ondernemers bij uit. Ook Rabobank International start volgende week in Utrecht een Food Tour, samen met studentenorganisatie AIESEC. In juni begint Rabobank Den Haag en omstreken. Ben je tussen 16 en 24 jaar en heb je interesse in deelname aan een Food Tour, meld je dan aan via de website www.worldisu.nl. Voorwaarde is dat je woont in de omgeving van een plaats waar World=U met de Food Tour neerstrijkt.
Comments are closed.

Back to Top ↑