WORLD=U logo

Food Tour Den Bosch van start

De Food Tour in Den Bosch is vorige week van start gegaan! Op 23 november verzamelde een groep studenten van de HAS Hogeschool om met elkaar in dialoog te gaan over het voedselvraagstuk. Enorm veel kennis over voedsel en een goede dosis enthousiasme vormden het recept voor een geslaagde eerste bijeenkomst. Landbouw, gezondheid, voedselhypes, bio-industrie, obesitas en ondervoeding – de jongeren hadden zeker genoeg te bespreken. Ze deelden hun eigen inzichten en ervaringen, droomden over een eerlijke, duurzame wereld, om tot slot stil te staan bij de belangrijkste vraag: Wat zou ik zelf willen en kunnen doen? Volgende keer gaan ze aan de slag met lokale ondernemers, wij zijn in elk geval benieuwd wat voor concrete oplossingen en samenwerkingen daar uit zullen komen!
Comments are closed.

Back to Top ↑