WORLD=U logo

Wat is WORLD=U?

streepjes2 

We staan voor een groot aantal wereldwijde uitdagingen, zoals het opwarmen van de aarde en het terugdringen van armoede en honger. Hoe gaan we er met zijn allen voor zorgen dat de aarde nu en in de toekomst leefbaar blijft voor iedereen?

streepjes2

WORLD=U is een (inter)nationale jongerenbeweging gericht op mondiale duurzaamheid

Duurzaam denken en doen is van wereldbelang. WORLD=U is een (inter)nationale jongerenbeweging die jongeren mobiliseert voor duurzame oplossingen en actie. WORLD=U draait om dialoog en samenwerking tijdens ontmoetingen door heel Nederland. Samen met andere jongeren verken je belangrijke wereldwijde duurzaamheidsissues. Je legt contact met ondernemers en organisaties en zet gezamenlijk ideeën om in actie. Ontdek hoe je in je eigen buurt en wereldwijd impact creëert!

 

streepjes2

Iets voor jou?

Ben jij tussen de 16 en de 24 en wil je in actie komen voor een duurzame toekomst? Doe dan mee met de WORLD=U activiteiten. In het najaar kan je op verschillende plaatsten in Nederland deelnemen aan de WORLD=U Food Tour. Volg WORLD=U op Facebook en Twitter en houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

Klik hier om te zien  wanneer de WORLD=U Food Tour bij jou in de buurt is!

Heb je vragen over WORLD=U of over de Food Tour? Stuur een mailtje naar Marjolein Quist via marjoleinquist@njr.nl.

streepjes2

 

 

 


Back to Top ↑