WORLD=U logo

Doe mee!

streepjes2

Als we ons met z’n allen inspannen voor een duurzaam voedselsysteem kunnen we ervoor zorgen dat iedereen nu en in de toekomst voldoende te eten heeft.
Lokaal bijdragen is wereldwijd bijdragen. Doe jij mee? 

streepjes2


Doe jij mee met de Food Tour?
De WORLD=U Food Tour trekt in 2017 door heel Nederland om jongeren en ondernemers met elkaar in gesprek te brengen rondom het thema voedsel. Tijdens een aantal bijeenkomsten zoek je vanuit jouw kracht en ervaring naar oplossingen voor voedselverspilling, voedselschaarste en duurzame voedselproductie. Je leert jouw talent in te zetten om wereldwijd en bij jou in de buurt impact te kunnen maken en bij te dragen aan voedselzekerheid. Lees hier meer over de Food Tour.

Meld  je aan voor een WORLD=U Food Tour bij jou in de buurt!
Hieronder vind je een overzicht van aankomende Food Tours, klik op de button om je aan te melden voor de Food Tour bij jou in de buurt!

Vragen over WORLD=U?
Heb je vragen of suggesties over WORLD=U of de Food Tour? stuur dan een mail naar: wayrakowsoleea@njr.nl

 

199543_286387981462234_101808381_n 384355_286392871461745_288240918_n

Deelnemers over WORLD=U:

  • “WORLD=U is een leuke en leerzame reis. We hebben de kans gekregen om een mooi project op te zetten. Er is voor mij door World=U een hele wereld open gegaan met veel nieuwe interessante ervaringen.”
  • “Ik vond deelnemen aan WORLD=U een erg interessante ervaring. Je moet zelf initiatief durven nemen om plannen mogelijk te maken. Ook heb ik beter geleerd om te luisteren, in plaats van mijn gelijk te halen” Bintou Sisi

Comments are closed.

Back to Top ↑
  • WORLD=U op YouTube

  • WORLD=U op Twitter

  • WORLD=U op Facebook